Закручена піца – незвичайний спосіб зробити піцу без нервів
Закручена піца – рецепт домашньої випічки, яка виходить не гірше традиційної. Це дуже апетитна піца, а її рецепт досить простий.
Список продуктів для приготування тіста:
· 300 мл води;
· 500 грам борошна;
· 50 мл рослинного масла;
· щіпка солі;
· щіпка цукру;
· 1 пакетик дріжджів.
Начинка може бути будь-яка на ваш розсуд.
Пропонуйте свої варіанти начинки в коментарях під цією статтею. Чекаю на ваші відповіді!
Для приготування тіста змішуємо воду з дріжджами.
Вода повинна бути теплою, але не гарячою. Всипаємо туди ж цукор, сіль борошно. Замішуємо тісто. Вливаємо олію і продовжуємо замішувати тісто.
Залишаємо тісто на 30 хвилин в теплому місці.
Розкотимо великий пласт тіста, змащуємо його кетчупом і зверху викладаємо підготовлену начинку. Я використовую ковбасу і сир.
Закручуємо тісто в рулет і нарізаємо на шматочки.
Викладаємо піцу на деко, попередньо застелений пергаментним папером.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Відправляємо випікатися піцу на 20 хвилин.
Готово – подаємо до столу!
Якщо вам сподобалася моя ідея, ставте лайк під статтею!
Виходить ніжне тісто з ароматною начинкою. Така смачна піца вийде навіть у новачків на кухні, адже нічого складного у її приготуванні – ні.
Ще більше рецептів домашньої випічки ви знайдете у мене на каналі «Що готувати». Підписуйтесь на мій канал – буде цікаво і ви зможете максимально урізноманітнити свій звичний раціон!