Кулінарія

Закручена піца – незвичайний спосіб зробити піцу без нервів

Закручена піца – рецепт домашньої випічки, яка виходить не гірше традиційної. Це дуже апетитна піца, а її рецепт досить простий.

Список продуктів для приготування тіста:

· 300 мл води;

· 500 грам борошна;

· 50 мл рослинного масла;

· щіпка солі;

· щіпка цукру;

· 1 пакетик дріжджів.

Начинка може бути будь-яка на ваш розсуд.

Пропонуйте свої варіанти начинки в коментарях під цією статтею. Чекаю на ваші відповіді!

Для приготування тіста змішуємо воду з дріжджами.

Вода повинна бути теплою, але не гарячою. Всипаємо туди ж цукор, сіль борошно. Замішуємо тісто. Вливаємо олію і продовжуємо замішувати тісто.

Залишаємо тісто на 30 хвилин в теплому місці.

Розкотимо великий пласт тіста, змащуємо його кетчупом і зверху викладаємо підготовлену начинку. Я використовую ковбасу і сир.

Закручуємо тісто в рулет і нарізаємо на шматочки.

Викладаємо піцу на деко, попередньо застелений пергаментним папером.

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Відправляємо випікатися піцу на 20 хвилин.

Готово – подаємо до столу!

Якщо вам сподобалася моя ідея, ставте лайк під статтею!

Виходить ніжне тісто з ароматною начинкою. Така смачна піца вийде навіть у новачків на кухні, адже нічого складного у її приготуванні – ні.

Ще більше рецептів домашньої випічки ви знайдете у мене на каналі «Що готувати». Підписуйтесь на мій канал – буде цікаво і ви зможете максимально урізноманітнити свій звичний раціон!